Včasih vaša koža potrebuje pijačo in objem. Laponie hidratantna in hranljiva krema za obraz s teksturo gel-kreme nudi oboje. Idealna je za vse vrste občutljive in problematične kože. V tem zapisu z vami delimo svoje najljubše načine uporabe kreme.

Lahka kombinacija gela in kreme je narejena iz vlažilnih, pomirjujočih in hranljivih rastlinskih in veganskih sestavin, primernih za občutljivo in problematično kožo. Glicerin in natrij PCA vežeta vlago in ohranjata vsebnost vlage v koži. Koloidna ovsena kaša preprečuje izgubo vode, pomirja in blaži rdečico, srbenje in zmanjšuje draženje kože, ter preprečuje nastanek ekcema. Repična, ovsena in makova olja kožo hranijo in mehčajo.

Kremo lahko uporabljate samostojno, na čisti koži po čiščenju, lahko pa jo tudi obogatite in kombinirate z drugimi izdelki.

 

NAŠIH 10 NAJLJUBŠIH NASVETOV ZA UPORABO LAPONIE KREME ZA OBRAZ:

 

  1. Samostojno – hidratacija in nega v enem, za različne vrste problematične kože

Glede sestave in sestavin je Laponie krema za obraz odlična izbira za različne tipe problematične kože. Krema je priljubljena med številnimi, ki se soočajo z rozacejo, perioralnim dermatitisom in aknami.

 

  1. Kot krema za oči

Krema za obraz je dovolj lahka in nežna, da jo lahko uporabljate tudi kot kremo za oči.

 

  1. Osredotočite se na minimalistično rutino nege kože s predhodnim nežnim čiščenjem

Kremo za obraz združite z Laponie čistilnim mlekom ali gelom, za minimalistično vsakodnevno rutino nege kože za občutljivo/problematično suho kožo, ali občutljivo/problematično mastno kožo.

 

  1. “Boost” nega z Laponie oljem za obraz

Kremo za obraz obogatite z Laponie oljem, tako da v kremo dodate nekaj kapljic olja.

 

  1. Za očiščevalno nego Laponie kremo kombinirajte z Laponie »Clarifying Treatment« serumom

Združite Laponie kremo za obraz z Laponie »Clarifying Treatment« čistilnim in protivnetnim gel-serumom, ki uravnovesi olja v koži. To je enostaven način za spopadanje z nečistočami, mozolji in zamašenimi porami, ne da bi kožo pri tem izsušili.

 

  1. Za pomirjujočo nego Laponie kremo kombinirajte z Laponie »Calming Treatment« serumom

Kremo za obraz združite z Laponie hidratantnim, pomirjujočim in obnavljajočim gel-serumom Calming Treatment. Vaša koža bo umirjena in hvaležna.

 

  1. Kot krema za roke

Kremo združite z Laponie vsestranskim balzamom in s tem poskrbite za nego in zaščito suhe in hrapave kože rok (ali obraza).

 

  1. Podlaga za ličila za občutljivo in problematično kožo

Krema za obraz je lahko tudi podlaga za ličenje. Koloidna ovsena kaša in makovo olje v kremi ustvarjata »blurr« učinek (učinek “zameglitve”) in posnemata vlogo silikona. Pred ličenjem na kožo nanesite majhno količino kreme za obraz.

 

  1. Popravite luskasto podlago, ki so jo povzročila ličila

Dekleta vemo, kako izgledajo dnevi, ko so ličila po nanosu videti suha, luskasta in »flekasta«. Kremo za obraz lahko uporabite tudi za nanos nad in po ličilih. Potapkajte majhno količino kreme po ličilih, da zabrišete in izravnate suh in luskast izgled.

 

  1. Po britju

Krema je odlična alternativa po britju. Po britju kremo preprosto nanesite na kožo.