Laponie tonik in olje za obraz sta najboljša prijatelja. S tonikom najprej poskrbimo za dobro ravnovesje v koži, z oljem pa za vrhunsko nego.
Nisi ljubitelj/ica krem? V tem primeru priporočamo združitev tonika in olja, nanos tonika pred nanosom olja. Sicer pa lahko olje in tonik zmešate kar na dlani in potem z nanosom emulzije na kožo poskrbite, da kožo navlažite in nahranite. Ta ideja je daleč najboljša za vse tiste z občutljivo kožo, ki si želite kozmetiko brez dodanih konzervansov.

Tonik za obraz

Naš tonik je pravi multitasker! Uravnava pH, vlaži, neguje in pomirja kožo. Naravni ektoin, morske alge z učinkom glajenja in pomirjujoč učinek korenine sladkega korena dajejo koži občutek pripravljenosti na še tako zahteven dan.

Olje za obraz

Prava izbira olja je pomembna, saj je le pravo olje najboljši prijatelj vaše kože – upočasni izgubo vode in s tem v kožo “zaklene” vlago.
Laponie obrazno olje za občutljivo in problematično kožo se zlahka vpije in vsebuje mešanico zgolj štirih čistih rastlinskih olj: regenerativno arganovo olje, ovseno olje, ki kožo mehča, pomirjujoče olje maline in regeneracijsko olje šipka. Vaša koža se bo počutila nahranjeno, pridobila pa bo lep mat zaključek.

Zanimivost: vaša koža zgolj z uporabo olja ne bo pridobila vse potrebne vlage. Olje namreč ne hidrira, ne vlaži. Zato za primerno hidracijo kože ne pozabite vedno uporabiti izdelka za vlaženje kože, kot so tonik za obraz, gel za pomiritev kože ali krema za obraz.